Tansiyonunuz Medisana ile kontrol altında…

Türkiye Distribütörlüğünü GoldMaster'ın üstlendiği MEDISANA, kullanımı ve ölçmesi kolay bir ürün olan kol tipi dijital tansiyon cihazını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Medisana'nın patentli ölçüm yöntemi sayesinde gizli tansiyonu ölçmeye yönelik tasar

Mardin 1.10.2013 13:28:20 0
Tansiyonunuz Medisana ile kontrol altında…

Türkiye Distribütörlüğünü GoldMaster’ın üstlendiği MEDISANA, kullanımı ve ölçmesi kolay bir ürün olan kol tipi dijital tansiyon cihazını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Medisana’nın patentli ölçüm yöntemi sayesinde gizli tansiyonu ölçmeye yönelik tasarladığı MTP 51047 kol tipi dijital tansiyon cihazı ile özellikle hamilelerde görülen gizli yüksek tansiyon hastalığı(pre-eklempsia) teşhis edilebiliyor. 

Anne adaylarında risk taşıyan bu hastalık, kontrol altında tutulmadığı takdirde bebek kayıplarına kadar sonuçlanabiliyor. Hamileliğe bağlı pre-eklempsia hastalığının tespitinde yardımcı olan Medisana MTP dijital tansiyon cihazı“FDA”ve “Klinik Onaylı” olarak satışa sunuluyor.

 Almanya’da TUV’ün ve Tüketici Koruma Vakfı’nın yapmış olduğu teknoloji testlerinin her ikisinde de onlarca cihaz içerisinden “En iyi kol tipi dijital tansiyon ölçer” seçilen ayrıca güvenilirliği Türk Hekimleri tarafından da test edilen MEDISANA MTP tansiyon cihazı birçok özel ve devlet hastanesinde hekimler ve hemşireler tarafından da profesyonel olarak kullanılıyor.

 Kolay kullanım ve yenilikçi ölçüm teknolojisi sayesinde güvenilir ölçüm sonuçları ortaya çıkaran cihazın çok fonksiyonlu ekranında büyük-küçük tansiyon, nabız, tarih, saat, aritmi göstergesi izlenebiliyor. Medisana MTP tansiyon cihazı 10 yıl garanti ile tüketiciye sunuluyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00